Prijave zaprte.
Piši mi na urska@urskarepnik.si, da najdeva način, kako te lahko podprem.

Draga čudovita ženska, skoraj dobrodošla v moj mentorski program za ženske podjetnice!

Ta program je zate, ki veš, da imaš nekaj dati svetu. Ki čutiš v sebi, da je tvoje poslanstvo dati svetu več, kot daješ in živiš trenutno.  In predvsem – da je tvoj čas ZDAJ.

Zdaj želiš postaviti dobre cene, dati v svet dobre produkte, zdaj je čas, da se začnejo prodajati tvoje storitve, zdaj želiš zaslužiti več in dovolj, zdaj želiš za zmeraj opraviti s strahovi, ki se porajajo in samozavestno stopiti na slovenski (ali tuji :)) trg.

Zate sem pripravila mentorski program, ker se, ko premike delamo v skupini, zgodi neverjetno močna transformacija! Ja, lahko na svoji poti hodiš sama, a s skupino boš prišla hitreje in dlje.

Z veseljem ter znanjem in izkušnjami te bom vodila do točke, kjer boš zadovoljna s svojim poslom, poslovnim načrtom, zastavljenimi cilji, zaslužkom – predvsem pa s tem, kako uspevaš balansirat posel in družino, družino in čas zase. Ker je to ravnovesje izjemnega pomena, da se ne izčrpamo, da ne izgubimo iskrice, da v podjetništvu uživamo.

Ne obljubljam ti, da bo vedno lahko, ker bi bila to laž. Večkrat ti bo morda težko sedeti z mojimi vprašanji, s katerimi te bom spravljala iz tvoje cone udobja. Podjetništvo ni enostavno. Je pa žensko podjetništvo drugačno in bolj pisano od linearnega moškega sveta. Saj veš – valujemo, imamo cikel, imamo otroke in obveznosti. In v tem te bom podprla: da najdeš svoje ravnovesje. Ker to pa lahko imaš. Stala ti bom ob strani, ti postavljala točno tista vprašanja, ki jih rabiš slišat, in obljubim ti, da se bom s tabo srčno veselila vseh tvojih napredkov in zmag.

Kako bo mentorski program potekal in kdaj? 

Srečevale se bomo v živo, v Ljubljani (dovolj je bilo online sveta!), v Šiški, med 20. aprilom in novembrom.

Formirali se bosta dve skupini, ki ju bom formirala po uvodnem ZOOMu, ki ga bom imela z vami, takrat boste izvedele, v katero skupino spadate.

Srečanja bodo za eno skupino potekala od sobotah, za drugo pa ob petkih, vedno med 9.00 in 15.00, po naslednjem razporedu:

20. april: uvodno skupno srečanje za obe skupini

11. maj oz 17. maj

8. junij oz 14. junij

13. julij: skupno srečanje za oboje istočasno [postavitev družine]

~ avgusta smo na zasluženem počitku

7. september oz 13. september

5. oktober oz 11. oktober

8.-10. november: zaključni mentorski vikend za obe skupini

(doplačilo za bivanje in hrano se plača posebej)

Ali lahko na srečanjih manjkam? 

Če pride vmes bolezen, boš seveda doma počivala. Priporočam pa ti, da si datume daš že sedaj v koledar in se zavestno odločiš, da boš prihajala – in da želiš te termine zase. Da jih izbiraš zase. Plačilo velja za celoten program in se ne drobi na srečanja, zatorej vračila ob odsotnosti ni.

Kakšna je cena mentorskega programa?

Vrednost je neprecenljiva (boš videla ;)), cena pa 890€ ob plačilu enega obroka ali pa 950€ ob dveh oziroma treh obrokih. Dva obroka: polovička do 15. aprila, polovička do 5. avgusta. Trije obroki: 320€ do 15. aprila, 320€ do 5. julija, 310€ do 5. septembra

OK, želim se torej prijaviti, vem, da je to zame! Kako naprej?

Prijave so za pomladno skupino zaprte.
Piši mi na urska@urskarepnik.si, da najdeva način, kako te lahko podprem.